Tuesday, 19 July 2011

Yeay, menang contest!!


Assalamualaikum, ni ada satu cerita, 2 minggu yang lepas aku ada join contest samsung sempena kedatangan team Chelsea ke Malaysia...syarat2 nak join ialah kene beli product samsung minimum rm300 ke atas, then sms no IMEI or no siri barang tu banyak2...kebetulan sorg member aku baru beli fon baru....so aku pon pinjam la resit die untuk join contest ni...aku abes dalam rm10 hantar sms...Alhamdulillah, akhirnya menang tiket tengok Chelsea ngan jersi...jersi ori beb!



 Jersi ni aku x sure market price rm250 or rm199...dalam range tu la...tapi sayangnye da jual kat sorang member aku fan chelsea rm60 je...ingat nak jual kat mudah.my sebab ni bukan saiz aku, ni saiz L...lagipon aku bukan fan chelsea...letak rm120 pon ok gak...tapi die dah beriye sangat nak beli....xpe la, member2 pon, xkan nak berkira...so aku share2 la ngn membe aku yg owner fon tu..yg pntg modal rm10 aku tu dapat blk...


Hadiah tu dapat sekali ngan tiket rm58 n training pass...khamis ni nak g stadium lagi...huhu

4 comments:

muhamad imran said...

siotttttt

Ara said...

okeh jeles pada tiket itu! nasib tak minat chelsea. hehehe

Muhammad Hashimi said...

leman: hihihi...

Muhammad Hashimi said...

ara: x minat chelsea gak..pegi nak sokong malaysia...