Tuesday, 21 June 2011

Mau amoi ka?


Last weekend aku keje kat Skytrex...keje 2 hari nak cari duet lebih...so semalam kene jage circuit budak2...n guess what, budak2 tu bukan cam budak2 biase...coz their parents are among the VIP...one of them is Mokhzani Mahatir's daughter, sorg cucu kpd Taylor College's owner, Tan Sri ape ntah...n the rest aku x taw anak sape...n those kids are classmate from, of coz an international school...anak VIP maa...so we have to treat them as a VIP oso...n as usual, their English were damn good...

Lepas keje, on my way balik ke UIA, singgah ke Chow Kit jap jalan2...niat di hati nak cari kasut...mule2 singgah kat satu stall jual cincin, sambil belek2 cincin, tokey tu pon sembang2 ngn aku...aku pon layankan aje...lepas 10 mnt belek2, aku pon beli la sepasang cincin n dapat special price...then apek tu bagi aku sepasang jed free, katenye "ambik la, ini manyak ong punye"...haha...aku pon amik je la...mane taw betol2 bawak luck...ish, syirik tuh..haha

ini jed bawak ong...


Then sambung jalan2 cari kasut...tgh bejalan tu nampak la beberapa chinese guy berdiri dok perati orang lalu lalang n tanye sesuatu kat dorang...seems like they offering something but people just ignored them...then when I get closer they asked me "mau amoi ka?"...wth? sial la dorang ni...haha...tgk muke aku ni ade muke layan pelacur ke? huh... =.=" ade sorg apek tua offer "body massage rm20 only...amoi muda2, melayu pon ada...marilah"...wow, sounds good...haha...

chow kit yg dipenuhi stall bundle...

Lastly I bought a pair of shirt....lain yg dicari, lain yg dibeli...huh!

3 comments:

fYZa said...

laa nape tak beli amoi? hehhhee

Muhammad Hashimi said...

nak beli gak tp die x bg bungkus bwk balik...haha

My Name is No Name said...

aku siap kna tarik lg mi..hahaha..nasib baik ade iman lg..kalo x,xtau la..hahha