Thursday, 30 June 2011

Manisnya kurma ini


Tahniah kumpulan Sepah sebab menang Maharaja Lawak aritu...dapat rm350k tu...huhu...memang dorg deserve menang pon, sebab dua2 part dorang buat best...yang Jozan part muzikal je best, part first melalut...Sepah menggunakan idea minggu ke-12 dengan meniru gaya Ustazah Siti Nor Bahyah, ahhh sempuutt...agak menyindir di situ...hehe...tapi siyesly lakonan dorang memang sebijik dengan Ustazah n Ustaz Wan Akashah yang sebenar...bile tengok si Syuib dgn sikat tepi, pakai spek bulat, baju batik n cara duduknye, mmg terbaik...huhu


Aku ade cek kat page ustazah tu, n feedback yang die bg sangat positif...die x kisah pon Sepah buat lawak macam tu, asalkan membawa kebaikan...sporting betol ustazah ni...klik gambar bawah ni untuk besarkan...tapi memang ye pon, sume lawak2 Sepah ade unsur2 nasihat n pengajaran...bukan lawak kosong je mcm kumpulan lain...lagipon secara x langsung Sepah pon mempromote cite Semanis Kurma tu...rating mesti naik pasni...hehe




1 comment:

fYZa said...

haaa teanjat boboy!